Menu Luk

Information

De voksne i Firkløveren – Privat pasningsordning.

Birgitte Buchhave Nielsen

(Jeg er pt. på barsel og kommer tilbage d. 1 oktober 2020. Da jeg bor i samme hus som Firkløveren drives i, er jeg så heldig stadig at være en del af børnenes hverdag. Vi har i den periode jeg afholder barsel ansat en barselsvikar.)

Jeg er 31 år, og bor sammen med min forlovede Morten og vores to sønner Victor og Valdemar i hus på Valkendrupsgyden 17. Jeg har arbejdet med børn i mange år, og deltaget på fagrelevante kurser.

Først som hjælpeinstruktør ved børnegymnastik (3-7 årige), derefter som instruktør ved rytmepigerne (6-9 årige).

Jeg har desuden arbejdet i en privat stordagpleje med 12 børn.

Mia Brandstrup Hermansen

Jeg er 35 år og uddannet pædagogisk assistent. Jeg bor i Søndersø sammen med min mand Michael og vores 4 børn. Jeg har arbejdet indenfor børnepasnings området siden 2007. Inden min pædagogiske uddannelse, arbejdede jeg som pædagogmedhjælper i både børnehave og vuggestue.

Jeg har som led i min uddannelse arbejdet med børn og unge, indenfor både normal og special området.

Nina Maria Nielsen

Jeg hedder Nina og er 27 år. Jeg er født og opvokset i Odense, og bor nu i Odense C for mig selv. Jeg er uddannet pædagog, med speciale i skole/fritid. Efter jeg blev uddannet, kom jeg i et barselsvikariat i en vuggestue, hvor jeg fandt ud af, at det er denne målgruppe jeg vil arbejde med. Derfor er jeg utrolig glad for, at Mia og Birgitte valgte mig som deres barselsvikar.

Ideologien bag Firkløveren

Vi har plads til 10 børn i alderen 0-3 år.

Vi tilbyder et trygt og kærligt miljø med nærværende voksne.

Vi er meget anerkendende i vores tilgang til børnene, da vi ved at dette fremmer deres mentale og motoriske udvikling, og giver almen trivsel. Vi har fokus på det enkelte barns behov, trivsel og udvikling og tilpasser hverdagens leg og aktiviteter efter børnenes alder, evner samt motoriske og kognitive udviklingstrin.

I Firkløveren er der tid og rum til alle.

Vi er begge af natur meget videnbegærlige. Vi læser meget faglitteratur, som gavner os i vores arbejde med børnene, og sørger hele tiden for at tilegne os ny viden indenfor det pædagogiske felt.

Vi har i vores privatliv, affaldssorteret i mange år samt spiser økologisk. Derfor ligger det os meget naturligt at lægge vægt på god kemi, miljø og økologi i vores arbejde.