Menu Luk

Information

De voksne i Firkløveren – Privat pasningsordning.

Birgitte Buchhave Høgsbæk

Jeg er fra 1988, og bor sammen med min mand Morten og vores to sønner Victor (2015) og Valdemar (2019) i huset, hvor vores private pasningsordning Firkløveren holder til. Jeg har siden 2010 arbejdet med børn i private pasningstilbud, og deltaget på mange fagrelevante kurser.

Derudover har jeg været hjælpeinstruktør ved børnegymnastik (3-7 årige), og derefter som instruktør ved rytmepigerne (6-9 årige).

Mia Brandstrup Hermansen

Jeg er fra 1984 og uddannet pædagogisk assistent. Jeg bor i Søndersø sammen med min mand Michael og vores 4 børn Isabella (2007), Hannah (2008), Villads (2013) og Marius (2016). Jeg har arbejdet indenfor børnepasnings området siden 2007. Inden min pædagogiske uddannelse, arbejdede jeg som pædagogmedhjælper i både børnehave og vuggestue.

Jeg har som led i min uddannelse arbejdet med børn og unge, indenfor både normal og special området.

Ideologien bag Firkløveren

Vi har plads til 10 børn i alderen 0-3 år.

Vi tilbyder et trygt og kærligt miljø med nærværende voksne.

Vi er meget anerkendende i vores tilgang til børnene, da vi ved at dette fremmer deres mentale og motoriske udvikling, og giver almen trivsel. Vi har fokus på det enkelte barns behov, trivsel og udvikling og tilpasser hverdagens leg og aktiviteter efter børnenes alder, evner samt motoriske og kognitive udviklingstrin.

I Firkløveren er der tid og rum til alle.

Vi er begge af natur meget videnbegærlige. Vi læser meget faglitteratur, som gavner os i vores arbejde med børnene, og sørger hele tiden for at tilegne os ny viden indenfor det pædagogiske felt. Derudover lægger vi en stor ære i, at være bevidste om vores faglige udvikling og elsker at deltage i fagrelevante kurser samt foredrag.

Vi har i vores privatliv, affaldssorteret i mange år samt spiser økologisk. Derfor ligger det os meget naturligt at lægge vægt på god kemi, miljø og økologi i vores arbejde.