Menu Luk

Information

De voksne i Firkløveren – Privat pasningsordning.

Birgitte Buchhave Nielsen
Jeg er 30 år, og bor sammen med min kæreste Morten og søn Victor i hus på Valkendrupsgyden 17. Jeg har arbejdet med børn i mange år, og deltaget på fagrelevante kurser.

Først som hjælpeinstruktør ved børnegymnastik (3-7 årige), derefter som instruktør ved rytmepigerne (6-9 årige).

Jeg har desuden arbejdet i en privat stordagpleje med 12 børn.

Mia Brandstrup Hermansen
Jeg er 34 år og uddannet pædagogisk assistent. Jeg bor i hus i Korup sammen med min mand Michael og vores 4 børn. Jeg har arbejdet indenfor børnepasnings området siden 2007. Inden min pædagogiske uddannelse, arbejdede jeg som pædagogmedhjælper i både børnehave og vuggestue.

Jeg har som led i min uddannelse arbejdet med børn og unge, indenfor både normal og special området.

Ideologien bag Firkløveren

Vi har valgt i Firkløveren kun at have fast plads til 8 børn* , derved er vi til stede og nærværende for børnene, og børnene vil opleve voksne med overskud og tålmodighed.

Vi tilbyder et trygt og kærligt miljø, hvor der er tid og rum til alle.

Vi er begge af natur meget videnbegærlige. Vi læser meget faglitteratur, som gavner os i vores arbejde med børnene, og sørger hele tiden for at tilegne os ny viden indenfor det pædagogiske felt.

Vi har i vores dagligdag meget fokus på økologi, så derfor er det en naturlig ting også at lægge vægt på dette i vores arbejde.

Vi er meget anerkendende i vores tilgang til børnene, da vi ved at dette fremmer deres mentale og motoriske udvikling, og giver almen trivsel.

* (der kan dog i perioder være overlapninger med +/- 1-2 børn, for at undgå at mangle børn ved børnehavestart)